درباره موتور برق بنزینی چه می دانید؟

درباره موتور برق بنزینی چه می دانید؟ موتور برق بنزینی  یا ژنراتور برق بنزینی (Petrol Generator) یکی از پر کاربرد ترین و پر طرفدار ترین انواع، از دستگاه های مولد برق است، اما بیش از همه چیز، در دسترس بودن بنزین است که آن را پراستفاده تر از دیگر هم‌نوعان خود مانند دیزل ژنراتور نموده است. معمولا این نوع از دستگاه ها را به علت توان کمتر و سایز کوچک تر آن، در محل های کوچکی مانند خانه و باغ و… مورد استفاده قرار می دهند که امکان دسترسی به برق شهری را ندارند یا قطعی در آنها به دفعات و ساعات زیاد رخ  می دهد اما نیاز است که برق وجود داشته باشد. نسخه های جدیدتر این دستگاه ها بسیار کم صدا تر تولید شده و ابعاد جمع و جور تری نسبت به اجداد خود دارند، علاوه بر این، تولید آلودگی کمتر در نسل های جدید یک مزیت بزرگ به حساب می آید و به سمت حفاظت بیشتر از محیط زیست پیش می رود، که باعث خوشحالی است. از انواع دیزلی این مولدها، برای مصارف صنعتی و ساعات کاری بالا بهره می برند در صورتی که دستگاه های بنزینی برای کارکرد های مداوم و طولانی مدت ساخته نشده اند و بیش از هر چیزی، برا رفع نیاز های کوتاه مدت و کم فشار قابل استفاده هستند. یا در مواردی مورد استفاده قرار می گیرند که دسترسی به برق شهری، هزینه بیشتر و زمان بیشتری به نسبت نیاز ما لازم دارند.

استفاده از موتوربرق بنزینی در حیاط منازلموتور برق بنزینی چگونه کار می‌کند؟

طریقه کار دستگاه به این صورت است که: سوخت (بنزین) با احتراق در موتور، و انتقال انرژی تولید شده ( انرژی مکانیکی) به آلترناتور، باعث تولید برق می‌شود. برای انتخاب این نوع موتورها بیش از هرچیزی باید به حجم آن دقت کرد، بدیهی است که هرچه مقدار حجم بیشتر باشد قدرت دستگاه بیشتر بوده و می‌توان به مقدار ولتاژ متنوع‌تری دست پیدا کرد و به همین نسبت نیز اسب بخار و ظرفیت مخزن ذخیره سوخت، صدا و وزن و قیمت موتور برق بنزینی افزایش پیدا می‌کند.موتور برق بنزینی هندا

اجزای موتور برق بنزینی

برای کار  با موتور برق ها یاخرید ژنراتور برق بنزینی، بهتر است از قبل اطلاعاتی هرچند کم، درباره آنها داشته باشیم و از مراحل کلی کار آنها اطلاع داشته باشیم تا با بی اطلاعی خود آسیبی به موتور وارد نکنیم.

  • موتور احتراق داخلی: اصلی ترین قسمت در ژنراتور بنزینی است، این قسمت نیروی مکانیکی مورد نیاز دستگاه برای تولید برق را تامین می‌کند حجم این موتور رابطه‌ی مستقیمی با توان (وات) دستگاه دارد.
  • مخزن سوخت: جهت ذخیره و نگه داری بنزین مورد استفاده قرار می گیرد که معمولا حجم زیادی را در خود جای نمی دهد و برای ساعات کمی قبل استفاده است. سوخت موجود در مخزن با استفاده از سیستم سوخت به موتور منتقل می شود.
  • آلترناتور: آلترناتور نوعی از دینام ها به شمار می رود که یک قسمت مهم و ثابت برای این دستگاه ها است؛ و وظیفه تبدیل انرژی مکانیکی به الکتریکی را به عهده دارد.
  • پنل کنترل: راه اندازی و تنظیمات دستگاه را می توان از این قسمت کنترل یا در برخی موارد تنظیات پیشرفته تر را برای دستگاه انجام داد.
  • خروجی: برقی که توسط دستگاه مولد برق بنزینی، تولید می شود توسط خروجی به دستگاه‌های تغذیه کننده منتقل می‌شود.

استفاده از موتوربرق بنزینی در کارگاه ها

مزایای استفاده از ژنراتور های بنزینی

از بارزترین مزایای استفاده از ژنراتورهای بنزینی در دسترس بودن سوخت آن است، استفاده از آنها نیز هزینه های جانبی تعمیر و نگه داری کمی را به شما تحمیل خواهد کرد و استحکام و استمرار در کارکرد یکی دیگر از ویژگی های آنها است.  این دستگاه ها با ابعاد کوچکتر می توانند توان بیشتری را تولید نمایند پس قابل حمل بوده و برای کاربرد هایی مانند جوشکاری و … نیز مورد استفاده هستند.

استفاده از موتور برق بنزینی در باغ و ویلا

موارد استفاده موتور برق بنزینی

موتوربرق های بنزینی عمدتا کاربرد متفاوتی با دیگر مولد های مانند خود  ندارد اما می توان از کاربرد های آن با توجه به در دسترس بودن سوختش، به پشتیبانی برای برق برخی ادارات کوچک و یا خانه ها اشاره کرد یا برای استفاده در برخی از کارگاه های کم مصرف آن را به‌کاربرد.

برخی از موتور برق های قابل حمل نیز وجود دارند که استفاده از برق را در هر مکانی از جمله کمپ های طبیعت گردی دوستانه و مسافرت های کم جمعیت امکان پذیر می کنند و وزنی در حدود ۲۰ کیلوگرم دارند. قیمت موتور برق بنزینی، با ویژگی‌های بالا و برای ابعاد کوچک، مناسب است و استفاده از آنها نیز برای کاربران عادی آسان خواهد بود. پس می‌توان نتیجه گرفت که با در نظر گرفتن توان و ابعاد، ژنراتورهای بنزینی می‌توانند در هر مکان، هر محیط یا توسط هر فردی قابل استفاده باشند.

موتور برق چند ساعت کار می‌کند ؟

یکی از سوالات متداول افراد برای خرید این است که موتور برق چند ساعت کار میکند؟ برای این سوال نمیتوان جواب دقیقی ارائه کرد زیرا هر موتور برق بسته به ظرفیت موتور و ظرفیت مخزن سوخت و برند یا مشخصات فنی ممکن است ساعات متفاوتی را ارئه کند اما به طور متوسط میتوان گفت از ۲ تا ۴ ساعت کارکرد این دستگاه ها است. (زمان کمتر یا بیشتر بسته به مدل انتخابی متفاوت است )

برای خرید موتور برق بنزینی می‌توانید با شماره های درج شده در سایت کشتیران تماس بگیرید تا لیست قیمت برای شما ارسال شود.

فهرست